Hennabrows treatment

Hoewel henna natuurlijk al eeuwen lang wordt gebruikt, is henna brows de nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen kleuren. 

Het is dan ook een goede manier om wenkbrauwen te kleuren, omdat je niet alleen de haartjes verft maar ook de huid.

Hierdoor lijken de wenkbrauwen voor minstens 4 a 6 weken voller en strakker. 

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauw verf, want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. 

Henna brows kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet teveel reinigingsproducten gebruikt worden. En blijft tot 6 weken op de haartjes zitten. 

 

Duur van de behandeling 30min kosten €24,-

incl. epileren €32,-

 

Advies om de 4 a 6 weken herhalen voor blijvend resultaat


Brow lamination

Wat is Brow Lamination?
Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel erg weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Is Brow Lamination schadelijk?
Nee, absoluut niet. We sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E. Je krijgt ook speciale nazorg mee voor thuis (inbegrepen).

Contra-indicaties:

  • Zwangerschap en/of borstvoeding

  • Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen

  • Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen

  • Bij recent geplaatste PMU/microblading

  • Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen

  • Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables

 

Duur van de behandeling 40min kosten €46,50

Incl. verven €56,50

                        Advies om de 4 a 6 weken herhalen

 


Semi-permanente make-up   (microblaiding)

Doormiddel van semi-permanente make-up oftewel 'wenkbrauwen tatoeëren' kunnen wij door de haarfijne hairstroke techniek de wenkbrauwen strakker en voller maken, maar indien gewenst ook smaller, breder en/of donkerder. 

De hairstrokes zijn haast niet van echt te onderscheiden en geven een zeer natuurlijke look. 

Wij gebruiken Phi's speciale pigmenten die wereldwijd de beste op de markt zijn omdat deze niet groen of rood uitslaan! 

 

De semi-permanente make-up zal 1 jaar tot 1,5 jaar blijven zitten en dan langzaam vervagen. Om het altijd mooi en zichtbaar te houden raden wij dan ook aan om elke jaar deze behandeling te herhalen. 

 

Of het pijn doet?! Dat valt reuze mee en ligt helemaal aan de pijngrens dat per persoon verschillend is....

 

Na het plaatsen van de semi-permanente make-up raden wij altijd aan om na 6 weken terug te komen voor de zo geheten touch up  om de hairstrokes die niet goed gepakt hebben opnieuw te zetten. Op die manier behaal je het beste resultaat.

 

Duur van de behandeling 90min kosten €250,-

Touch up na 4 tot 6 weken € 50,-

 

Advies elke jaar herhalen voor het behouden van de semi-permanente make-up

 


Eyelash extensions

Deze techniek houd in dat er op elke losse 'eigen' wimper een kunst wimper wordt geplakt. Dit zorgt ervoor dat wanneer je eigen wimpers uitvallen er niet meteen een gat ontstaat tussen de wimpers. 

Het uitvallen van de wimpers is een natuurlijk proces en gebeurd normaal gesproken ook met de eigen wimpers alleen valt het dan minder op dan wanneer er een kunst wimper aan hangt. 

Gelukkig groeien er ook weer nieuwe wimpers aan en die nieuwe wimpers worden tijdens een opvul behandeling weer beplakt met een kunstwimper.

Hierdoor blijven de wimper er mooi en vol uitzien. 

Het is ook de meest natuurlijke manier en het minst schadelijk voor je eigen wimpers. Wij raden dan ook aan om wanneer je de wimper eraf wilt hebben het bij ons kosteloos in de salon te laten doen. 

 

De kunstwimpers bestaan in verschillende lengtes en diktes en wij als professional bepalen aan de hand van de eigenwimpers welke er voor geschikt zijn om te plaatsen. 

 

Duur van de behandeling 60min kosten €69,-

Opvullen na 2 weken €29,-

Opvullen na 3 weken €39,-

Advies opvullen om de 3 weken


Wimperlift

Elke ochtend wakker worden met een open blik en de gehele dag mooi gekrulde wimper met of zonder mascara dat willen we toch allemaal?

Laat dan je wimpers liften bij JH!  Doormiddel van deze techniek worden je eigen wimpers gelift en eventueel meteen gekleurd zodat je zelfs geen mascara meer nodig hebt. Dit blijft 4 tot 6 weken zitten en heeft geen nazorg nodig. 

 

Duur van de behandeling 40min kosten €44,-

incl. wimpers verven €46,50

Advies om de 4 a 6 weken herhalen