Acryl nagels 

Sinds november 2020 ben ik een samenwerking aangegaan met Maaike Versluis eigenaresse van JX nails. Zij is gecertificeerd nagelstyliste en werkt onderanderen met het merk Magnetic. Ze is gespecialiseerd in het zetten van acrylnagels met eventueel een gelpolish, french manicure of nail art. 

Maaike is elke maandag en donderdag werkzaam in JH beautysalon.  Jekunt gemakkelijk een afspraak met haar maken door contact op te nemen via  06-31640604.

 

Hier een 'kleine' greep uit Maaike haar werk, druk hieronder voor de meest recente foto's 

Manicure incl. Biab/ruberbase

De manicure bestaat uit het schoonmaken van de nagels, het in model vijlen van de nagels, nagelriemen terug duwen en verzorgen, eventuele velletjes verwijderen, dan wordt de biab in gewenste kleur of de rubberbase incl. gellak in gewenste kleur aangebracht gevolgd door een topcoat. En als laatst worden de handen verzorgt met een handcrème en de nagelriemen voorzien van een verzorgende olie. 

 

Biab of rubberbase zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel wordt verstevigd en het is daardoor ook minder schadelijk voor je eigen nagels. 

 

Duur van de behandeling 40min kosten €35,-

french manicure / nailart €5,- extra 

 


Manicure incl. gel lak 

De manicure bestaat uit het schoonmaken van de nagels, het in model vijlen van de nagels, nagelriemen terug duwen en verzorgen, eventuele velletjes verwijderen, nagels iets opruwen en behandelen met een primer, nagels voorzien van een gel lak en als laatst worden de handen verzorgt met een handcrème.

 

Er is keuze uit een effe kleur gel lak, of een french manicure waarbij de randjes van de nagel wit worden gelakt, of nailart waarbij er een tekening op de nagel word gemaakt. 

Onze basis bestaat standaard uit een rubberbase dit zorgt voor extra versteviging van je eigen nagel, en de gellak blijft beter en langer zitten.

 

Duur van de behandeling 40min kosten €27,50

french manicure / nailart €5,- extra 

 

Advies om de 3 a 4 weken herhalen