NEW Microneelding behandeling met dermapen 

Bij JH beautysalon wordt de microneedling behandeling uitgevoerd met de Dermapen.
De Dermapen is het meest ultieme en geavanceerde microneedling systeem waarbij verbluffende resultaten worden behaald.

Mede dankzij de  instelbare naalddiepte en naaldsnelheid kunnen meerdere huidproblemen in één sessie worden behandeld met de Dermapen.

 

MET DE DERMAPEN 4TM KUNNEN VERSCHILLENDE HUIDAANDOENINGEN AANGEPAKT WORDEN:

 • Lijntjes en rimpels
 • Pigmentatie
 • Grove poriën
 • Rosacea 
 • Littekenweefsel
 • Striae

 

WAT IS DERMAPEN MICRONEELDING?

De Dermapen microneedling behandeling is een effectieve en veilige behandeling waarbij je verschillende huidproblemen kunt behandelen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectables is de Dermapen  microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces waarbij het lichaam op een natuurlijke manier callogeen aanmaakt. Er ontstaat nieuw weefsel wat zal resulteren in een egale en frisse uitstraling.

‚Äč

Voor de diverse huidproblemen werken wij met een bijbehorende cocktail met actieve ingredienten die middels de microkanaaltjes dieper de huid kan indringen wat zorgt voor een volle huid en intense verjonging.    

       

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

 

We starten de behandeling met een goede reiniging daarna brengen wij de juiste producten aan helemaal gericht op uw huidtype. We starten met de dermapen en behandelen het hele gezicht en eventueel ook de hals. Daarna verzorgen we de huid extra met een goed voedend masker. En sluiten vervolgens de behandeling af met een dag en nacht crème.

 

U kunt ook kiezen voor een deluxe microneelding behandeling hierbij bieden wij als extra het stomen van de huid en verwijderen van oneffenheden of een alginaat masker die ervoor zal zorgen dat de huid minder rood zal zijn na de behandeling. 

 

Wij adviseren om deze behandeling in een kuurvorm te laten doen voor het beste resultaat 6 a 8 behandelingen om de 2 a 4 weken. Tijdens deze kuur is het ook erg belangrijk om de huid voldoende te verzorgen en hydrateren met door ons geadviseerde producten. 

Daarna kunt u  het regelmatig bijhouden zo om de 6 a 8 weken. 

 

WAT TE VERWACHTEN NA DE BEHANDELING?

Na de behandeling is het belangrijk om de huid minstens voor 2 weken te beschermen met een uv factor. U dient na de behandeling veel water te drinken. Zonnen banken en of sauna is ook af te raden voor 2 weken. De huid zal na de behandeling nog wat gloeien en goed rood zijn, dit duurt ongeveer 3 dagen.

 

Duur van de standaard microneelding behandeling  kosten €80,-

Duur van deluxe microbeelding behandeling 90min kosten €100,-

 

Advies als kuur 6 a 8 behandelingen herhalen om de 2 a 4 weken

Daarna bijhouden om de 6 a 8 weken 


Behandeling oneffenheden 

Deze behandeling is geschikt voor de onzuivere (acne)huid, en zorgt ervoor dat wanneer je de huid consequent behandelt met de juiste producten ook daadwerkelijk resultaat merkt.

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging incl. stomen, huidanalysen, verwijderen van oneffenheden, product advies en als afsluiting van de behandeling een lotion en dag/nacht crème.

 

Deze behandeling is geschikt voor zowel volwassen als een kinderhuid . Vanaf 11 jaar 

 

 

Duur van de behandeling  30min kosten €27,50

 

Advies herhalen om de 6 a 8 weken. 


Gezichtsbehandeling standaard 

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, en is bedoelt om de conditie van de huid te verbeteren en stabiel te houden. 

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging incl. stomen, huidanalyse, verwijderen van oneffenheden, eventueel een 'extraatje', massage van decolleté, hals en gezicht, masker, product advies en als afsluiting van de behandeling een lotion en dag/nacht crème.

 

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes vanaf 16 jaar

 

 

Duur van de behandeling 40min kosten €40,- 

 

Advies herhalen om de 6 a 8 weken


Casmara alginaatmaskers

NIEUW!!

Dit masker is bij te boeken bij een standaard of deluxe gezichtsbehandeling.

 

 • Voorhoofdrimpels de vitamines in het masker verbeteren o.a de elasticiteit van de huid en zorgen ervoor dat het huidreliëf  gladder wordt en dus rimpels verminderen. 
 • ' Zakken' onder de ogen de maskers hebben een lymfatisch drainerend en anti-oedeem effect. Ze gaan de vochtophoping tegen en verminderen op spectaculaire manier de zakken onder de ogen.
 • Huidverslapping als gevolg van de lage temperatuur, produceren de maskers een spiercontractie op het gezicht gevolgd door een ontspanningseffect waardoor er een vorm van spiergymnastiek ontstaat. Een krachtige en zichtbare straffing als gevolg een versteviging van de huid. 
 • Rimpels rond de ogen de maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect is dat de eronder aanwezige werkstoffen als het ware onder druk de huid ingestuurd worden. Dus een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtige antirimpel effect.
 • Rimpels tussen neus en lippen deze maskers kunnen schitterend passend over het gehele gezicht worden aangebracht, waardoor ze speciaal werken op de rimpels rond de ogen en boven de lippen. 
 • Halsrimpels het fysieke effect is de spiercontractie en het straffende effect. Maar ook de samenstelling van vooral algen geeft de maskers een revitaliserende en remineraliserende werking. Tevens voorziet het in betere zuurstofopname. De maskers versterken en beschermen de elasticiteit van de halshuid. 

 

Kosten vanaf €20,-

 


Gezichtsbehandeling deluxe 

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, en is bedoelt om dat beetje extra aan de huid te bieden wat de huid op dat moment nodig heeft. 

Dat gebeurd doormiddel van een ampul waarvan er meerdere soorten zijn met ieder een eigen speciale werking. 

Deze ampul wordt aangebracht onder het masker waardoor de werking intensiever is en optimaal gebruikt word. Na afloop van de behandeling word het ampul meegeven voor thuis gebruik. Advies is 7 dagen door te gebruiken als een kuur elke avond onder de dag/nacht crème voor het beste resultaat.

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging incl. stomen, huidanalyse, verwijderen van oneffenheden, eventueel een 'extraatje', massage van decolleté, hals en gezicht, ampul, masker, hand massage, product advies en als afsluiting van de behandeling een lotion en dag/nacht crème. 

 

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes vanaf 18 jaar

 

 

Duur van de behandeling 80min kosten €70,-

 

Advies herhalen  om de 6 a 8 weken


Bio Peeling behandeling

Deze behandeling is geschikt voor iedere huidtypen en kan als enkele behandeling maar ook in kuur verband gegeven worden. 

De bio peeling bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten met ieder zijn eigen intensieve werking op de huid. 

Naast dart de bio peeling geschikt is voor iedere huidtype werkt het onwijs goed tegen de volgende huid 'aandoeningen' 

- Acne

- Littekens

- Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken 

- Zwangerschaps striae 

- Eczeem

- Psoriasis 

- Vale (rokers) huid

- huid veroudering

Ik raad aan wanneer je deze behandeling wilt boeken voor een van de bovenste huid aandoeningen, dan kun je het beste beginnen met een kuur. De kuur bestaat uit 3 behandeling van een uur binnen 10 a 12 dagen. Daarbij moet je ook bepaalde producten aanschaffen om deze intensieve behandeling thuis door te zetten waardoor het resultaat verbluffend zal zijn. 

Na de kuur kun je het bijhouden door elke 4 a 6 weken een behandeling te laten doen. 

 

Mocht je geen huid aandoening hebben maar toch willen genieten van deze heerlijke behandeling dan kun je zonder mini kuur elke 4 a 6 weken een behandeling laten doen. 

 

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, huidanalyse, epileren, bio peeling, masker en als laatst afsluiting van de behandeling met een lotion en dag/nacht crème,

 

De bio peeling werkt ook op de rest van je lichaam en kan dan ook gedaan worden op een litteken, pigmentvlek(ken), zwangerschaps striae, eczeem of psoriasis .

 

Mocht je meer informatie willen kan je mij altijd even bellen of mailen.

 

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes vanaf 11 jaar

 

Duur van de behandeling 60min kosten enkel          €77,50-

                                                                             minikuur   €197,50 

Advies  herhalen om de 4 a 6 weken


'Extraatjes' 

Los van de gezichtsbehandelingen bieden wij ook nog 'extra's' aan waaronder, epileren van de wenkbrauwen, verven van de wimpers en wenkbrauwen en harsen van het gelaat deze extra's kunnen apart bijgeboekt worden. 

 

Kosten 

Epileren €12,-

Verven wimpers €12,-

Verven wenkbrauwen €12,-

Shape 'Combi epileren en verven wenkbrauwen' €23,-

Harsen van het gelaat €16,-

Harsen bovenlip €12,-

 

Geef tijdens het maken van de afspraak aan welke extra's  je bij wilt boeken.